Vedere aeriană a perimetrului pensiunii. Foto: Adrian Măcincă
Vedere aeriană a perimetrului pensiunii. Foto: Adrian Măcincă

Pensiunea este situată în comuna Vama, în mijlocul naturii, într-un cadru natural deosebit de atractiv în apropierea pârâului Doabra.

Mergând pe drumul E576 de la Gura – Humorului înspre Câmpulung Moldovenesc, în localitatea Vama, la distanţă de 1,5 km de şoseaua principala, pe firul pârâului Doabra, la nr 8A, în splendoarea Obcinilor Bucovinei, vă aşteaptă pensiunea  „Mugur de Fluier”, în mijlocul unei pajişti înconjurate de păduri şi linişte.

Pentru a elimina posibilitatea de eroare, la drumul european există semnalizare (banner) care indică exact locul în care trebuie să vă abateţi pe pârâul Doabra.

Dacă veniţi cu trenul, coborâţi la Staţia Vama (toate rangurile de tren). Venind dinspre Ardeal, e prima după Câmpulung Est (accelerate şi rapide) sau după Prisaca Dornei (curse de persoane). Venind dinspre Suceava, prima după Frasin (toate rangurile de tren) sau Molid (curse de persoane). Dacă ne anunţaţi din timp, venim să vă luăm din gară!

Dacă intenţionaţi să călătoriţi pe calea aerului, Aeroportul „Ştefan cel Mare” Salcea – Suceava vă stă la dispoziţie. La cerere, putem asigura transferul cu mijloacele auto ale pensiunii.

HARTA DRUMURILOR DE ACCES LA PENSIUNE: